Adblue® - Arom Dekor | Av proffs, för proffs
Tietoa AdBlue®

SCR (selektiivinen katalyyttien pelkistys) on nykyaikainen menetelmä dieselmoottoreiden pakokaasujen puhdistamiseksi. Se on nykyään periaatteessa käytössä kaikissa raskaan liikenteen ja maastoajon ajoneuvoissa sekä yhä useammissa henkilöautoissa. Menetelmän toimimisen varmistamiseksi on AdBlue® -neste ruiskutettava pakokaasujärjestelmään. Näin vahingollisten typpioksidien päästöt vähenevät. AdBlue® -nestettä täytetään aina erilliseen ajoneuvon säiliöön, eikä sitä saa koskaan sekoittaa dieselpolttoaineen kanssa.

SCR-tekniikan ajoneuvoille varustettuna standardeilla Euro 4, 5 tai Euro 6 tarvitaan AdBlue® -nestettä.

Tämä voi koskea esimerkiksi seuraavia ajoneuvoja: •  Kaupalliset ajoneuvot SCR-tekniikalla varustettuna, kuten kuorma-autot, jäteautot, paloautot jne. •  Kevyemmät kuljetusautot SCR-tekniikalla varustettuna, kuten pakettiautot, linja-autot, minibussit jne. •  Henkilöautot SCR-tekniikalla varustettuna.

Sama laatu kaikille ajoneuvoille

AdBlue® on valmistettava eurooppalaisen standardin ISO/PAS 22241-1 mukaan. Ainoastaan silloin tuote saadaan merkitä tavaramerkillä AdBlue®. Meiltä voit turvallisesti valita AdBlue® -nesteet. Arom-dekor Kemin AdBlue® täyttää kaikkien moottorivalmistajien vaatimukset. Ajoneuvotyypillä ei myöskään ole mitään väliä, kaikki SCR-tekniikalla varustetut moottorit käyttävät samaa AdBlue® -nestettä. Yksinkertaista ja turvallista.

Vältä seisokit ja maksimoi talous

SCR-tekniikalla varustettu ajoneuvo edellyttää toimiakseen AdBlue® -nestettä. Tästä johtuen sen luotettava toimitus on tärkeää turhien seisokkien estämiseksi. AdBlue® -nesteellä on lisäksi erinomainen ominaisuus, se maksimoi polttoaineen energian, ja EU-maiden edullisempien tieverojen ansiosta se mahdollistaa alhaisemmat kustannukset. Huolehdi siitä, että sinulla on aina AdBlueta – voimme räätälöidä kokonaisratkaisun tilauksen tai automaattisen täytön muodossa omalla huoltoasemalla.

Kuljetus ja varastointi

AdBlue® on suhteellisen haitaton eläimille ja ihmisille. Neste ei ole myrkyllistä eikä se pysty syttymään tai räjähtämään. AdBlue® -nestettä voidaan kuljettaa ja varastoida minimaalisilla riskeillä. AdBlue® kristallisoituu alle -11,5 °C lämpötiloissa. Jos neste jäätyy, se voidaan sulattaa ja käyttää uudelleen. Varastointia korkeissa lämpötiloissa tai suorassa auringonvalossa on kuitenkin vältettävä, koska silloin neste voi erottua. Erottunut neste on käyttökelvoton. Arom-dekorin huoltoasemat on sijoitettu siten, että olosuhteet AdBlue® -nesteelle on voitu optimoida.

Säilyvyys

Tuotetta ei saa sekoittaa muiden nesteiden kanssa. Tuotteen säilyvyys on yksi vuosi valmistuspäivämäärästä sillä edellytyksellä, että sitä säilytetään annettujen ohjeiden mukaisesti. Nestettä on säilytettävä lasten ja eläinten ulottumattomissa.

 

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme