Huoltoasemat - Aromdekor
Huoltoasemat ja AdBlue®

Optimaalinen ratkaisu – ajoneuvokalustosi saa aina korkealuokkaista AdBlue® -nestettä. AdBlue® -nesteemme valmistetaan omassa laitoksessamme voimassa olevan ISO standardin ISO/PAS 22241 mukaan, mikä tarkoittaa maksimaalista laadunvarmistamista.

Automaattinen tasonvalvonta ja täyttö

Havaintojärjestelmämme avulla voimme valvoa AdBlue® -tasoa luonasi ja huolehdimme säiliön täyttämisestä ajallaan. Huolehdimme toimintasi sujuvuudesta ja optimaalisesta polttoaineenkulutuksesta mahdollisimman pienellä ympäristövaikutuksella. Älykästä ja joustavaa.

Ota meihin yhteyttä ja tee toimitussopimus säiliön kanssa

Sovi 36 kuukauden toimitussopimuksesta ja tarpeisiinne sopivasta säiliöstä. Soita numeroon 027-249 990 00 tai täytä tiedot alla olevassa kohdassa, ja autamme sinua saamaan hyvän sopimuksen.

Lähelläsi olevat huoltoasemat

Arom-dekor Kemi räätälöi logistiikkaratkaisun jokaiselle asiakkaalleen erikseen. Autamme sinua löytämään tarpeitasi vastaavan ratkaisun, takaa kustannustehokkaan käsittelyn ja AdBlue® -nesteen turvallisen varastoinnin luonasi. Meillä on erikokoisia säiliöitä sekä sisä- että ulkokäyttöön. Tässä voit nähdä kaikki säiliömme

Julkiset AdBlue-säiliöt, 2000-15000 L

Oletko kiinnostunut  AdBlue-säiliöistä. Meillä on useita erilaisia ​​vaihtoehtoja, joiden kapasiteetti on 2000-15 000 L. Ota yhteyttä saadaksesi lisätietoja, 027-249 990 tai info@aromdekor.fi

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme