Arom-dekor Kemi Oy aloitti yhteistyön Nesteen kanssa 1. tammikuuta 2021 - Aromdekor

14 tammikuun, 2021

Arom-dekor Kemi Oy aloitti yhteistyön Nesteen kanssa 1. tammikuuta 2021


Arom-dekor Kemi Oy: stä tulee Nesteen uusi AdBlue-toimittaja
Suomessa sekä säiliöautoilla että valmiiksi pakatuilla tuotteilla. Samat Nordic jatkaa edelleen bulkkitoimitusten päätoimittajana. Arom dekor Kemi Oy tulee bulkkitoimituksien lisäksi  toimittamaan valmiiksi pakatut AdBlue-tuotteet erilaisissa pakkauksissa kuten 4 litran pussissa, 10 litran kanisterissa, 210 litran tynnyrissä sekä 1000 litran IBC konteissa.

”Aloitimme toimintamme Suomessa  hieman yli kaksi vuotta sitten, ja olemme sijoittaneet paljon resursseja AdBlue®:n tuotantoon ja varastoomme Kouvolassa. Nyt näemme tuloksia työstämme, kun Neste valitsee Arom-dekor Kemin  AdBluen toimittajaksi.Tämä kertoo selvästi, että olemme onnistuneet työssämme hyvin. ” sanoo Dainius Pupinis, Arom-dekor Kemi OY: n pääjohtaja.

“Näemme, että Suomen markkinoilla on meille selvä paikka ja tavoitteena on kasvaa ja nostaa  markkinaosuuksiamme. Tämä koskee sekä AdBlue®: ta että muita ajoneuvokemikaaleja, joita markkinoimme omalla AdProLine® tuotemerkillä. Tällä alueella meillä on kattava tuotevalikoima jäähdytinnesteitä, rasvanpoistoaineita ja pesunesteitä erilaisiin pesutarpeisiin. Arom-dekor Kemi on äskettäin kehittänyt uuden laajan tuotevalikoiman, joka on keskittynyt erikoisesti automaattisiin pesujärjestelmiin, jolla on ollut kysyntää pitkään ”, Dainius päättää.