FAQ - Aromdekor
Mitä AdBlue on?

Nimestään huolimatta AdBlue® on väritön neste, joka on deionisoidun veden ja 32,5% urean seos.

Neste on myrkytön ja turvallinen käsitellä. AdBluea käytetään ajoneuvoissa, joissa on SCR-tekniikalla varustetut pakokaasunpuhdistus-järjestelmät ja SCR: n käyttö vähentää haitallisten typpioksidipäästöjen määrää jopa 90%. SCR tarkoittaa ”valikoivaa katalyyttistä puhdistusta” ja on yksi tekniikka, joka puhdistaa pakokaasut diesel-moottoreista. Jotta tekniikka toimisi, AdBlue-neste on ruiskutettava pakoputkijärjestelmään.

Nykyään tekniikka löytyy periaatteessa kaikista henkilöautoista ja diesel-moottoreilla varustetuista raskaista ajoneuvoista.

Kuinka sekoitan pesunestettä saadaksesi -18 tai -30?

Tiivistetty pesuneste voidaan sekoittaa veteen pesunesteen jäätymispisteen muuttamiseksi.

– Yhtäläiset osat tiitistettyä AdProLine®-pesunestettä ja vettä suojaavat jäätymiseltä -30°C: seen.

– Yksi osa tiivistettyä AdProLine®-pesunestettä, kaksi osaa vettä suojaa jäätymiseltä -15°C: seen asti.
– Yksi osa tiivistettyä AdProLine®-pesunestettä, kolme osaa vettä suojaa jäätymiseltä -10°C: seen.

Jos haluat tietää tarkan jäätymispisteen, jos sekoitat sen itse, sinun on käytettävä refraktometriä. Tämä on optinen mittari, jonka voi ostaa rautakaupoista tai vastaavista myymälöistä, jotka myyvät tuotteita ajoneuvoille.

Mitkä tuotteistasi sisältyvät ”Kemikaliesvepet”?

– AdProLine®Alkali Aid
– AdProLine®Brush Aid
– AdProLine® Kylmärasvanpoisto Extra
– AdProLine®Tehopesu
– AdProLine®Microrasvanpoisto

Mitkä tuotteistasi on merkitty Bra Miljöval?

AdProLine®-pesunesteet on merkitty Bra Miljöval -merkinnällä.
– AdProLine®-pesuneste valmiiksi sekoitettu, -18 ° C
– AdProLine®-pesuneste valmiiksi sekoitettu, -30 ° C
– AdProLine®-pesuneste tiivistetty

Mitkä tuotteistasi ovat Joutsen ​​ympäristömerkittyjä?

– AdProLine®Alkali Aid
– AdProLine®Brush Aid
– AdProLine®Surfactant
– AdProLine®Foam Surfactant

Mitä glykolia minun pitäisi käyttää?

Käytä mieluiten ajoneuvon alkuperäistä glykolia eli jäähdytinnestettä, joka lisätään ajoneuvoon tehtaalta toimite-ttuna. Alkuperäistä jäähdytinnestettä kutsutaan myös OEM-glykoliksi.

Tietoja alkuperäisestä jäähdytinnesteestä löytyy ajoneuvon omistajan käsikirjasta.

Voinko sekoittaa jäähdytinnestettä vesijohtoveden kanssa?

Kunnallisvettä voidaan käyttää useimmissa tapauksissa. Vesijohtoveden kovuus ei kuitenkaan saa ylittää 20 ° dH (20 astetta). Sekoita jäähdytinneste mieluiten deionisoidun veden/
akkuveden kanssa minimoidaksesi esim. kalsiumia. Monet ajoneuvojen valmistajat suosittelevat deionisoitua vettä / akkuvettä jäähdytinnesteen laimennukseen.

Mitä eroa on punaisella ja vihreällä jäähdytinnesteellä?

Koska väri on vain lisäaine, punaisen ja vihreän jäähdytinnesteen väliseen eroon ei yleensä voida vastata.

Mikä erottaa patterijäähdytinnesteet, ovat korroosionestoaineiden laatu, jotka ovat ratkaisevia korroosiosuojan tehokkuuden ja käyttöiän kannalta.

Väri ei takaa tiettyä laatustandardia. Vihreä jäähdytinneste on usein heikkolaatuinen tuote, jota kutsutaan standardiksi eli BS6580: 2010, mutta se voi olla myös korkealaatuinen jäähdytinneste, esim. alkuperäinen jäähdytinneste (OEM) Peugeot & Citroënille. Laatuerot koskevat myös punaista jäähdytinnestettä, joka voi olla niin sanottu ”pitkäikäinen jäähdytinneste”, ilman virallista hyväksyntää ajoneuvojen valmistajilta. Ota yhteyttä jäähdytinnestetoimittajaan saadaksesi lisätietoja nykyisestä jäähdytinnesteestä tai tarvitsemastasi laatustandardista.

Onko sinulla jäähdytinnestepumppuja?

Valikoimassamme ei ole jäähdytinnesteille tarkoitettuja pumppuja, mutta voimme kuitenkin ottaa yhteyttä jäähdytinnestepumppujen toimittajaan.

Kuinka asfaltti poistetaan autostani?

Käytä AdProLine® Kylmärasvapoistoaine Extra– tai AdProLine® kylmärasvanpoistoaine Optimal -valmistetta ja levitä vain sinne, missä on tervaa ja asfalttia.

Anna tuotteen vaikuttaa vähintään 3-5 minuuttia ennen huuhtelua.

Voinko käyttää vanteen puhdistusainetta kaikenlaisissa vanteissa?

Kyllä, mutta ole varovainen, jos sinulla on kromivanteita. Suosittelemme sen sijaan AdProLine® Oksidiliuosta.  joka on vaaraton eikä vahingoita vanteita.

Mikä on ero kylmärasvanpoistoaineidesi välillä?

Ero riippuu puhdistettavan ajoneuvon tai pinnan tyypistä. Jos kyseessä on voimakkaasti öljyinen kone tai öljyiset työkalut, voit käytä keskiaromaattista kylmärasvanpoistajaa, joka toimii nopeammin. Jos kyseessä on ajoneuvo tai herkkä pinta, suosittelemme jotakuta matala-aromaattisista kylmän rasvanpoistoaineistamme, AdProLine® kylmäpoistoaine Extra tai AdProLine® kylmärasvapoistoaine Optimalia.

Mikä kylmärasvanpoisto on paras?

Arom Dekor Kemin paras kylmärasvanpoistoaine on nimeltään AdProLine® kylmärasvanpoisto Optimal. Sitä voidaan käyttää sekä kuivalla että märällä pinnalla. Se on suunniteltu poistamaan suolaa, öljyä ja asfalttia vahingoittamatta pintaa.

Mitä tuotetta voin käyttää ruostumattomalla pinnalla?

Suosittelemme AdProLine® Oksidikiuosta. Se on suunniteltu poistamaan oksideja, kalkkia ja pintaruostetta vahingoittamatta ruostumatonta teräs pintaa.

Mitä tuotetta voin käyttää alumiinilla?

Suosittelemme AdProLine® Oksidiliuosta. Se on suunniteltu poistamaan oksideja, kalkkia ja pintaruostetta alumiinista vahingoittamatta alumiini pintaa.

Onko sinulla keinoja ultraäänipesuun?

Ei, ei tällä hetkellä.

Mitä aineita käytän pesurissa?

Pesukoneessa sinulla pitäisi olla emäksinen tuote, joka ei vaahtoa niin paljon. Suosittelemme AdProLine® Pesuaine APL 100.

Mikä tuote sopii parhaiten työpajan lattioille?

Korjaamon lattiatyypistä riippuen. Jos se on öljyinen ja likainen, suosittelemme AdProLine® Micro Rasvanpoistoa. Se poistaa öljyn, noen ja karkean lian. Jos lika on vain nokea , suosittelemme emäksistä tuotetta AdProLine® Pesuaine APL 100.

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme