027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

ME VÄLITÄMME

Kun olet iso, sinun pitäisi olla kiltti. Tämä ilmaus voi tarkoittaa eri ihmisille eri asioita, mutta meille se tarkoittaa sitä, että koska meillä on mahdollisuus antaa panoksemme ajan, vaivannäön ja rahan muodossa tietyillä aloilla, olemme päättäneet tehdä niin.

Panostamme pääasiassa siihen, mikä on lähimpänä sydäntämme - lapsiin - ja tuemme erilaisia järjestöjä suurilla ja pienillä tavoilla, kuten syöpää tai muita sairauksia koskevaa tutkimusta.

Tukemamme organisaatiot on lueteltu alla.

Barncancerfonden

Barncancerfonden taistelee lapsuuden syöpää vastaan ja varmistaa, että sairastuneet lapset ja heidän vanhempansa saavat tarvitsemaansa hoitoa ja tukea. 85 prosenttia sairastuneista lapsista selviää taudista, mutta tämä ei riitä. Lapsuusiän syöpä on edelleen 1–14-vuotiaiden lasten yleisin kuolemansyy Ruotsissa. Haluamme auttaa muuttamaan tätä tilannetta ja siksi tuemme lapsuuden syövän tutkimusohjelmaa.

Team Rynkeby

Team Rynkeby är ett europeiskt välgörenhetsprojekt som varje år samlar in pengar till barn
med cancer och andra sjukdomar och deras familjer. Deltagarna är organiserade i olika lag
som gemensamt cyklar ner till Paris. Team Rynkeby grundades 2002 i Danmark , då 11
motioncyklister med anknytning till den danska juiceproducenten Rynkeby Foods A/S
beslutade sig för att cykla till Paris för att se avslutningen av Tour de France.

Läs hela historien om Team Rynkeby här.

Team Rynkeby

Team Rynkeby on eurooppalainen hyväntekeväisyysjärjestö, joka kerää vuosittain rahaa syöpää ja muita sairauksia sairastaville lapsille ja heidän perheilleen. Osallistujat jakautuvat eri joukkueisiin, jotka pyöräilevät yhdessä Pariisiin. Team Rynkeby perustettiin vuonna 2002 Tanskassa, kun 11 tanskalaiseen mehunvalmistajaan Rynkeby Foods A/S:ään liittyvää pyöräilijää päätti lähteä pyöräilemään Pariisiin katsomaan Tour de Francen loppua. Lue koko juttu Team Rynkebystä.

Projekt Point Pedro, Jaffna Sri Lanka

 

Sri Lankasta kotoisin oleva Ruko Dahl perusti Project Point Pedron vuoden 2004 tsunamin jälkeen. Avun tarve oli valtava, eikä Ruko pystynyt auttamaan kaikkia, vaan päätti käyttää tuolloin käytettävissä olleita resursseja.

Ensimmäiseksi huolehdittiin lapsista, jotka olivat menettäneet perheensä tsunamissa ja joilla ei ollut ruokaa, vaatteita tai suojaa. Lisäksi käynnistettiin kummiohjelma, jonka tarkoituksena on kerätä rahaa välttämättömyyksien ostamiseen. Sen jälkeen on toteutettu ja toteutetaan useita erilaisia hankkeita, ja Projekt Point Pedros -hankkeessa hoidettavina olevat lapset saavat apua 18-vuotiaaksi asti.

Lyhyesti kummitoiminnasta
- 83 lasta on mukana kummiohjelmassa, joista Arom-dekor Kemi on ottanut 20 lasta, jotka saavat avustuksena 200,-/hlö/kk
- Arom-dekor Kemi on tukenut myös ylimääräisellä rahalla, kun ruoan saanti on ollut hyvin ongelmallista pandemian vuoksi
- Projekt Point Pedrolla on yli 50 kummia, jotka osallistuvat eri tavoin