Tietosuojakäytäntö GDPR - Aromdekor

Missä henkilötietosi tallennetaan?

Tietoja, joita käsittelemme sinusta, tallennetaan Euroopan unionissa. Henkilötietojesi käsittely on voimassa olevan lainsäädännön mukainen.

Millaisia henkilötietoja keräämme?

Keräämme henkilökohtaiset tiedot, joita tarvitaan toimeksiannon toteuttamiseksi asiakkaidemme kanssa. Käsittelemämme henkilötiedot ovat pääasiassa yhteystietoja, kuten nimi, puhelinnumero ja osoite.

Kuinka käytämme henkilötietojasi?

Käytämme henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin:

• Käsitellä asiakkaidemme tilauksia.

• Lähettää sinulle tilatila-ilmoituksia

• Ota sinuun yhteyttä, jos tuotteesi toimittamisessa ilmenee ongelmia, tai varmistaaksemme takuusitoumuksen

• Vastaa kysymyksiisi

• Lähettää sinulle kyselyjä, joiden avulla voit vaikuttaa palvelumme ja laatuomme

• Lähettää jatkuvia tietoja tai tarjouksia ja ilmoituksia

Tallennamme tietosi niin kauan kuin niitä vaaditaan yllä mainittujen tarkoitusten toteuttamiseksi tai niin kauan kuin laki vaatii niin. Henkilökohtaiset tietosi poistetaan.

Mitkä ovat oikeutesi?

Yleisen tietosuoja-asetuksen mukaan sinulla on tietyt oikeudet henkilötietoihisi.

Sinulla on oikeus milloin tahansa pyytää tietoja sinusta hallussa olevista henkilötiedoista. Jos tietosi ovat vääriä, puutteellisia tai merkityksettömiä, voit pyytää niiden korjaamista tai poistamista. Emme voi poistaa tietojasi tapauksissa, joissa on lakisääteistä säilytysvaatimusta, kuten kirjanpitosääntöjä, tai jos tietojen säilyttämiseen on muita perusteltuja syitä.

Pyyntö käyttää näitä oikeuksia on oltava kirjallinen ja lähetettävä meille alla olevaan osoitteeseen:

Käyttöoikeus – Sinulla on oikeus saada tiettyjä tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi. Tällaiset tiedot toimitetaan tämän asiakirjan kautta. Sinulla on myös oikeus saada kopio henkilökohtaisista tiedoista, joita käsittelemme sinusta.

Oikaisu oikaisuun – Sinulla on oikeus saada vääriä henkilötietojasi oikaisemista varten.

Poisto-oikeus – Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus poistaa henkilökohtaiset tietosi. Tätä kutsutaan yleisesti ”oikeudeksi unohtaa”. Oikeus poistaa on kuitenkin ehdollista, ja pyyntö voidaan jättää ilman toimenpiteitä.

Oikeus tietojen käsittelyn rajoittamiseen – Tietyissä olosuhteissa sinulla on oikeus pyytää, että henkilötietojesi käsittelyä rajoitetaan. Oikeus rajoituksiin on kuitenkin ehdollista, ja pyyntö voidaan jättää tekemättä.

Lue lisää oikeuksistasi täällä:

https://www.datainspektionen.se/lagar–regler/dataskyddsforordningen/de-registrerades-rattigheter/ 

Arom-dekor Kemi AB
att: Tietosuojaedustaja
Europavägen 1512 91 SEXDREGA

Lähetettyämme tämän rekisteriuutteen, tallennamme pyynnön 12 kuukaudeksi.

Kenellä on pääsy henkilötietoihisi?

Vain yrityksen asianomaiset osastot käsittelevät tietosi.

Kolmansille osapuolille välitettyjä tietoja käytetään vain yllä mainittujen palvelujen tarjoamiseen sinulle, esim. huolitsijat toimituksen yhteydessä, käsityöläiset asennuksen yhteydessä.

Emme koskaan luovuta, myy tai vaihda henkilötietojasi markkinointitarkoituksiin kolmansille osapuolille Arom-dekorin ulkopuolella.

Kuinka suojaamme henkilötietojasi?

Henkilötietojesi ja yksityisyyden suojaaminen on osa työntekijöidemme päivittäistä työtä. Olemme ryhtyneet teknisiin ja organisatorisiin toimiin suojataksesi tietojasi katoamiselta, väärentämiseltä ja luvattomalta käytöltä. Mukaamme jatkuvasti turvallisuustoimenpiteitämme teknisen alan kehityksen ja kehityksen mukaisesti.

Pyytää käyttämään oikeuksiasi – minulla ei ole ehdokasta tiliä

Jos sinulla ei ole tiliä Arom-dekorissa, napsauta tätä päästäksesi digitaaliseen lomakkeeseen. Kun Arom-dekor on vastaanottanut digitaalisen lomakkeen, Arom-dekor ottaa sinuun yhteyttä tunnistusta varten (esim. Sähköinen allekirjoittaminen).

Sinulla on myös oikeus tehdä valitus milloin tahansa tietosuojaviranomaiselle, jos uskot, että Randstad käsittelee henkilötietojasi sovellettavan tietosuojalainsäädännön vastaisesti.

Tilaa uutiskirjeiden tilaaminen ja työn seuranta

Jos et enää halua saada uutiskirjeitä, blogi-ilmoituksia ja työn seurantaa, voit helposti peruuttaa tilauksen tai muuttaa tilaustasi napsauttamalla kunkin sähköpostin linkkiä.

Vastuu henkilökohtaisista tiedoista

Jos sinulla on kysyttävää henkilötietojen käsittelystä Arom-dekorissa, ota yhteyttä tietosuojavastaavaan, info@aromdekor.se


Arom-dekor Kemi AB
att: Tietosuojaedustaja
Europavägen 1512 91 SEXDREGA, Ruotsi

Puhelin: +46 3206050

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme