Tietoa Arom-dekor Kemi - Aromdekor
Moderni tuotanto ja hyvin kehittynyt logistiikka

Suurin osa tuotannosta ja pakkaamisesta tapahtuu Skandinavian nykyaikaisimmalla kemiantehtaalla, joka on vastikään rakennettu tehdas Boråsin ulkopuolella Ruotsissa. Hyvin kehittyneen logistiikkaverkoston kautta tarjoamme asiakkaillemme räätälöityjä jakeluratkaisuja, joihin sisältyy usein automaattinen täyttö. Omilla kuorma-autoillamme, säiliöautoilla ja eri säiliöiden ja pumppuasemien käyttöönotolla yrityksissä ja organisaatioissa varmistamme, että pyörät pyörivät aina kuljetusalalla. Näin saavutetaan paras mahdollinen talous ja mahdollisimman pieni ympäristövaikutus.

Perustaminen sekä Routsissa ja Norjassa

Arom-dekor Kemi AB on vahva kasvuyritys ja ostamalla 100% norjalaisen Merco AS: n osakkeista potentiaalia laajennetaan edelleen. Tänään Ruotsi ja Norja ovat Arom-dekor Kemin kotimarkkinoita, mutta laajentuminen tapahtuu koko Pohjoismaissa.

Asiakaslähtöinen kokonaistoimittaja

Arom-dekor Kemin filosofia on tarjota asiakkaalle optimaalinen kokonaisratkaisu. Oman tuotannon, joustavien pakkausmahdollisuuksien ja räätälöityjen jakeluiden ansiosta olosuhteet ovat suurimmat. Arom-dekor Kemi on reagoiva toimittaja, joka asettaa asiakkaan kuljettajan istuimeen. Etsimme jatkuvasti uusia tapoja parantaa kaikkia liiketoimintaprosesseja. Yrityksen nopea kasvu mainitsee, että se on jotain jota arvostetaan.

Historia lyhyesti

1940 perustettiin Arom-dekor Kemi ja alusta lähtien liiketoiminta koostui leivonnaisista valmistettujen aromien ja koristeiden tuottamisesta, joten paljon on muuttunut. 2008 ostaa Christian Lundell Arom-dekor, hänellä on vankka tausta kemianteollisuudesta. Hänen johdollaan yritys kasvaa nopeasti ja käsittelee nykyään yli 35 000 kuutiometriä kemiallisia tuotteita vuodessa.

2016 Vilokan ostaa 80% Arom-dekor Kemin osakkeista. Vilokan-konserniin omistavat Johan Brandberg, Lars Rosell, Karl-Henrik Jönsson ja perheyritys Gullspång Invest AB. Christian Lundell jatkaa toimitusjohtajana ja säilyttää 20% Arom-dekor Kemin omistuksesta.
2017 Arom-dekor Kemi AB ostaa 80% norjalaisen Merco AS: n osakkeista. Merco on yksi Norjan johtavista AdBlue®- ja puhdistusaineiden toimittajista. Merco tarjoaa myös kaikenlaisia ​​puhdistusaineita ja voiteluaineita teollisuudelle.
2018 Arom-dekor Kemi AB ostaa loput 20% Merco AS: stä ja muuttaa nimensä Arom-dekor Kemi AS: ksi. Myyntitoimistot ja henkilöstö pysyvät muuttumattomina Førdessä ja työskentelevät Norjan markkinoilla.
2019 Arom-dekor Kemi AB ostaa 70% AdChemicals Oy: n osakkeista. AdChemicalsin matka jatkuu nyt ruotsalaisilla omistajilla Arom-dekor Kemi AB: llä, joka 2018.11.22 ostaa 70% AdChemicals Oy: n osakkeista. AdChemicals Oy on äskettäin ostanut teollisuusomaisuuden Kouvolassa ja AdBlue®-tuotannon rakentaminen on käynnissä vuoden 2018/2019 vaihteesta alkaen. Arom-dekorin hankinnan yhteydessä AdChemicals (Q1 2019) muuttaa nimensä Arom-dekor Kemi Oy.

2021 314 päivän intensiivisen rakentamisen jälkeen on Arom-dekor Kemin n. 3 500 m2 laajennus valmis.
Kokonaispinta-ala on nyt n. 10 000 m2 jaettuna tuotanto-, varasto- ja toimistotiloihin. Talossa on myös täysin varustettu hieman yli 150 m2:n kuntosali kaikille talossa työskenteleville.

AdBlue®, AdProLine®, AdHomeLine® och AdTechLine

Valikoimamme on jaettu neljään eri tuotemerkkiin: AdBlue® vähentää typen oksidien (NOx) päästöjä SCR-tekniikalla varustetuissa dieselajoneuvoissa. Arom-dekor Kemin AdBlue® täyttää ISO / PAS 22241-1 vaatimukset. Tuote tarkistetaan myös riippumattoman laboratorion toimesta ja niille on toimitettu laadun varmenteet. AdProLine® on autonvalmistuskemikaaliemme nimi, kuten pesunesteen, glykolin ja puhdistusaineiden nimi. AdTechLine® on nimenomaan alan tarpeisiin sovitettujen tuotteiden valikoima. AdHomeLine on uusi ja kasvava valikoima kemiallisia tuotteita kuluttajamarkkinoille.

Pysy ajan tasalla ja tilaa uutiskirjeemme