Truckförare - är du den vi söker? - Aromdekor

30 tammikuun, 2017

Truckförare – är du den vi söker?


Vi söker dig med erfarenhet inom lager och godshantering. Du som söker bör vara noggrann, trivas med att köra truck, klara av ett högt arbetstempo samt ha ett gott sinne för ordning och reda.

Truckkort är ett krav.
Du kommer som truckförare att arbeta med inkommande och utgående gods, hantera frakthandlingar och beställningar samt emballering av gods. I tjänsten kommer du även ha daglig kontakt med chaufförer och vara behjälplig i själva produktionen. Vi söker dig som tidigare arbetat inom produktion och/eller på lager och haft en del kontakt med externa kunder. Krav är att du innehar truckkort och vi ser gärna att du kört en del tidigare.

Du gillar ordning och reda och kan hantera att omprioritera utefter vad som är akut just nu på företaget. Att inte bli stressad av att byta arbetsuppgifter mitt i arbetet utan kunna omprioritera och ta nya uppdrag och uppgifter som brinner mer, för att sedan ta upp tråden igen när det ges tillfälle är viktigt. Ser att du är snabblärd och vill utvecklas både på det personliga planet och med företaget.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi förväntar oss att du är engagerad, lyhörd och lösningsorienterad. Som person har du lätt för att samarbeta i team likväl som att arbeta självständigt. Eget ansvarstagande genomsyrar alltid ditt arbete. Gillar du att göra ett bra jobb och pröva på nya saker? Är du flexibel och driven med stor initiativförmåga? Då kan du vara den som vi söker!

Välkommen med din ansökan till anders@aromdekor.se
Vi tar endast emot ansökningar via mail. Urval och intervjuer kommer att ske löpande. Vi önskar tillsätta denna tjänst så snart som möjligt därför kan tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag 1/3, så ansök därför redan idag.

Hos oss är alla välkomna!