027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

Kestävä toimitusketju on myös kierrättävä

 

Vilokan Group koostuu yrityksistä, jotka kaikki mahdollistavat paremman ympäristön. Vuorovaikutuksen kautta syntyy synergioita, jotka edelleen lisäävät kierrätyspohjaisen talouden vaihtoa. Yksi liiketoimintaalue kehittää teknologiaa puhdistamiseen ja kierrätykseen. Toinen räätälöi ratkaisuja, jotka palauttavat
puhdistetun veden ja raaka-aineet asiakkaan toimintaan. Kierrätettyjen raaka-aineiden ylijäämä jatkaa kiertämistä seuraavaan liiketoiminta-alueeseen ja muuntuu siellä uusiksi tuotteiksi. Kierrätyspohjaisessa taloudessa konserni voi olla oma toimittajansa, ja suljetut järjestelmät ovat tavoitteenamme.

Tietenkin meillä on myös muita toimittajia. Fluids-liiketoiminta-alueella Arom-dekor Kemillä on satoja erilaisia toimittajia. Asiakkaiden turvallisuuden takaamiseksi pidämme huolen siitä, että voimme aina noudattaa EU:n ja muiden markki noiden, kuten Norjan uuden avoimuuslain, lainsäädäntöä ja vaatimuksia. Tämä edellyttää omistautunutta sitoutumista saada toimittajamme allekirjoittamaan käyttäytymissäännöt ja suorittamaan riskianalyysejä kaikilta sosiaalisilta ja ympäristöllisiltä näkökohdilta maakohtaisen riskiaineiston pohjalta. Itsarviointityökalut, jotka on kehitetty toimittajille, ovat hyvä esimerkki siitä, kuinka välitämme kierrätyspohjaisesta palautteesta tässä työssä. Kestävä työ ei koskaan pääty, ja toimittajasuhteemme ovat jatkuvia yhteistyösuhteita, joissa emme tyydy pelkkään muodolliseen sitoumukseen. Meidän on myös oltava vakuuttuneita heidän kyvyistään.Tämän tien kuljemme selkeyden, läpinäkyvyyden ja luottamuksen avulla, ja meidän on tehtävä tämä yhdessä asiakkaiden, työntekijöiden ja toimittajien kanssa.