027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

1. VALITSE OIKEA TUOTE POISTETTAVAA LIKAA VARTEN

Oikeiden pesutuotteiden valitseminen on kaiken a ja o. Riippuen siitä, mitä likaa ajoneuvosi pinnalla on, tarvitaan erilaisia tuotteita, sillä hyönteisten ja asfaltin puhdistuksen välillä on suuri ero. Käytettävän tuotteen happamuus tai emäksisyys ratkaisee, ja se määrittää myös sen, kuinka hyvin se toimii erityyppistä likaa vastaan. Alla on selkeä opas siitä, mitä tuotetta kannattaa käyttää millekin likatyypille.


2. ALOITA AINA KUIVASTA AJONEUVOSTA

Parhaan tuloksen saat, kun aloitat pesun aina kuivalta pinnalta. Näin voit käyttää oikeaa pesuainetta, joka todella tarttuu ja poistaa lian. Jos ajoneuvo on märkä, kuiville pinnoille tarkoitetulla pesuaineella ei välttämättä saavuteta samaa vaikutusta.


3. KÄYTÄ AINA PUHTAITA TARVIKKEITA 

Käytä aina puhtaita, laadukkaita tarvikkeita ja varmista, että harjat, sienet ja liinat ovat puhtaita. Likainen tarvike, jossa on soraa tai vastaavaa, voi aiheuttaa naarmuja maaliin, ja vanha lika harjoissa, sienissä tai liinoissa voi heikentää tuloksia. Muista siis puhdistaa kaikki tarvikkeesi.


4. HUUHTELE AJONEUVO "VÄÄRÄÄN SUUNTAAN"

Ajoneuvon lika valuu helpoimmin puhtaalta pinnalta, mikä tarkoittaa, että parhaan tuloksen saavuttamiseksi ajoneuvo on huuhdeltava "väärään suuntaan". Huuhtele se yksinkertaisesti alhaalta ylöspäin. Näin lika ei tartu enää ajoneuvoon ja saat parhaan mahdollisen tehokkuuden ja tuloksen.


5. KUIVAA HUOLELLISESTI

Kun olet lopettanut pesun, suosittelemme auton kuivaamista esimerkiksi kumilastalla tai säämiskällä. Näin estetään kalkkitahrat maalipinnalla veden kuivuessa ja saadaan puhtaampi ja tyylikkäämpi lopputulos.OSTA AUTOPESUTUOTTEITA