027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

ARVOPOHJAMME

TAIPUISA

Haluamme tulla tunnetuksi mutkattomasta tavastamme toimia lyhyillä päätöksentekopoluilla. Meidän on otettava herkästi huomioon asiakkaidemme edut ja nähtävä ne haasteina eikä esteinä. Joustava yritys luo jännitystä ja dynaamisuutta ja toteuttaa samalla asiakkaan toiveet. Näemme mahdollisuuksia kaikissa tapauksissa.

HENKILÖKOHTAINEN

Haluamme olla henkilökohtainen yritys. Käymällä rehellistä ja suoraa vuoropuhelua toistemme, asiakkaidemme ja toimittajiemme kanssa luomme ja ylläpidämme pitkäaikaisia ja hyviä suhteita.

KEHITYS

Yritys, joka edustaa kehitystä kaikilla tasoilla, sisäisesti ja ulkoisesti. Yritys, joka edustaa jokaiselle ihmiselle samaa arvoa, mahdollisuutta kehittyä ja vaikuttaa. Haluamme olla työpaikka, jossa henkilöstö viihtyy ja jossa investoidaan tulevaisuuteen investoimalla uusiin tuotealueisiin sekä uusiin koneisiin tai laajennuksiin. Teemme töitä sen eteen, että kaikki viihtyvät töissä.

KUNNIOITTAA

Meidän on kunnioitettava toisiamme ja meidän on kunnioitettava tehtäväämme. Arom-dekor Kemin pitäisi olla työpaikka, johon haluat mennä.

MONINAISUUS

Arom-dekor Kemi on monimuotoisuutta edustava yritys, joka näkee erilaiset alkuperät, taustat ja kokemukset voimavarana, mikä lisää yrityksen osaamista ja laajuutta.