027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

Arom-dekor Kemi jatkaa tuotantokapasiteettinsa laajentamista

Arom-dekor Kemi jatkaa tuotantokapasiteettinsa laajentamista

Arom-dekor Kemi jatkaa tuotantokapasiteettinsa laajentamista, viimeisimpänä kahden uuden täyttölinjan asentamisella Ruotsissa. Nämä antavat meille paremmat mahdollisuudet tuottaa erilaisia tuotteita vaihtelevissa pakkauksissa. Tämä on osa kasvumatkaa

Arom-dekor Kemi jatkaa laajentumistaan lisäämällä tuotantokapasiteettia
Arom-dekor Kemi jatkaa tuotantokapasiteettinsa laajentamista, viimeisimpänä kahden uuden täyttölinjan asentamisella Ruotsissa. Nämä antavat meille paremmat mahdollisuudet tuottaa erilaisia tuotteita vaihtelevissa pakkauksissa. Tämä on osa kasvumatkaamme, jonka toinen osa on uusi AdBlue-tehdas Kongsvingerissä, Norjassa, joka vihittiin käyttöön syyskuun puolivälissä.
 
Olemme päättäneet nimetä uudet täyttölinjat Björketorpiksi ja Kouvolaksi. Björketorp korostaa ja tuo esiin, mistä Arom-dekor Kemin matka aikoinaan alkoi. Toisen linjan nimesimme Kouvolaksi, joka on Arom-dekor Kemi Oy kotipaikka. Haluamme tällä tavalla korostaa, että Arom-dekor Kemi työskentelee yhteisten tavoitteiden ja arvojen mukaisesti. Nyt meillä on kaksi konetta, joiden nimet edustavat naapurimaitamme Norjaa ja Suomea sekä kollegoitamme siellä: Førde (otettiin käyttöön 2022) ja Kouvola.
 
Björketorp
Toisen uuden täyttökoneemme olemme nimenneet Björketorpiksi. Tämä korostaa ja tuo esiin, mistä matkamme nykytilanteeseen sai alkunsa. Björketorpilla on hieman rajatumpi tarkoitus kuin uudella kumppanillaan Kouvolalla. Tässä koneessa täytetään pieniä määriä tuotteita, kuten asetonia, selluloosaa, tinneriä ja happopesuja 0,5–5 litran pakkauksiin.
 
Kouvola
Tämä kone on optimoitu 1 litran ja sitä pienempien pakkausten täyttämiseen. Kouvola pystyy täyttämään kaikki eri pakkauskoot aina 5 litraan asti. Kouvola tarjoaa täysin erilaisen ja tehokkaamman automaation kuin edeltäjänsä, ja sen tuotantotahti on neljä kertaa nopeampi.