027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

Arom-dekor Kemi kasvaa jälleen

Arom-dekor Kemi kasvaa jälleen

Kahdeksan vuotta sitten, 2012 muutimme Björketorpin 800 m2: n tiloista uusiin tiloihin Lockrydiin, jossa oli 3300 m2 ja silloin tilat tuntuivat valtavilta.

Svenljungan kunnan kiinteistöyhtiö rakensi kiinteistön jossa Arom-dekor Kemi on ollut vuokralaisena tähän asti. Matka jatkuu ja nyt Arom-dekor Kemi ostaa tämän kiinteistön hieman yli 28:lla miljoonalla Ruotsin kruunulla ja sijoittaa sekä laajentaa  noin 40:llä miljoonalla Ruotsin kruunulla. Kun kiinteistön laajennus on valmis, tilojen kokonaispinta-ala on noin 10000 m2.

”Muuttomme jälkeen tänne Lockryydiin hieman yli kahdeksan vuotta sitten, on Arom-dekorin liikevaihto kasvanut 180:llä miljoonalla tuolloin 70:stä hieman yli 250:een Ruotsin kruunuun ja ensi vuoden tavoitteeksi (2021) asetetaan 300 miljoonaa.

– Tarvitsemme suuremmat tilat, jotta selviydymme tuotannosta ja että saamme tarpeeksi varasto tilaa.  Meillä on todella ahdasta toimistossa, keittiössä / lounashuoneessa jne. Laajennuksen jälkeen meillä on tilaa kaikelle tarpeelliselle ja suunnitelmaan sisältyy myös hieman yli 150 m2:n kuntosali”, kertoo yrityksen osaomistaja ja toimitusjohtaja Christian Lundell.

”Laajennus on 3500 neliömetriä ja kaksinkertaistaa kiinteistön koon. Svenljungan kunnalla on ollut pyrkimys myydä tämä kiinteistö Arom-dekorille alusta alkaen. Se, että saimme vuokrata kiinteistön Svenljungan kunnalta, mahdollisti laajentumisen vuonna 2012, jolloin meillä oli mahdollisuus investoida tuotantolaitteisiin ja kaikkiin muihin ajankohtaisiin investointeihin kiinteistön sijaan. Se on ollut hyvä mahdollisuus meille, mutta nyt olemme valmiita seisomaan omilla jaloillamme ”, Christian päättää.

Rakenuksen odotetaan valmistuvan vuoden 2021 loppuun mennessä.
Arom-dekor Kemi valmistaa tuulilasin pesunestettäAdBluea ja muita ajoneuvokemikaaleja Pohjoismaiden liikennealalle. Maaliskuussa 2020, kun Korona pandemia iski, Arom-dekor muutti nopeasti tuotantoa ja valmisti Käsi-desiä, josta on nyt tullut tuote Arom-dekorin tavalliseen tuotevalikoimaan.