027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

Arom-dekor Academy on menestys!

Arom-dekor Academy on menestys!

Kun aloitimme Arom-dekor Akademyn syksyllä 2020, se oli osittain pandemian seurausta, emme halunneet menettää yhteydettä asiakkaisiimme joissa käymme ja koulutamme säännöllisesti.

Koulutukset ovat olleet menestys meille joten jatkamme  Academiaa edelleen 2021.

”Järjestimme syksyllä 2020 Arom-dekor Academy -tapahtumia ja meillä on ollut hieman yli 250 osallistujaa, mihin olemme erittäin tyytyväisiä. Tarkoituksena on jakaa meillä olevaa tietoa eteenpäin, ja olemme panneet merkille että yritykset haluavat tietää enemmän, mikä on mielestämme erittäin mukavaa ”, sanoo Arom-dekor Kemin markkinaviestintäpäällikkö Madeleine Olsen.

”Tänä vuonna olemme syventäneet yhtä kursseista – Ajoneuvojen puhdistus kurssin, yksinkertaiset vaiheet parhaan tuloksen saavuttamiseksi. Sen lisäksi  lisättiin upouusi koulutus, joka koskee AdBlue®-sovellusta ja jota kutsutaan – AdBlue® – kaikki mitä sinun tarvitsee tietää. AdBlue® on aina kuuma keskustelunaihe ja haluamme nyt käyttää tilaisuutta ja selvittää kaikki nämä asiat ja siksi tarjoamme myös lisää ja syvempää tietoa AdBluesta®. Kolmas koulutuksemme on suosittu glykoleja koskeva koulutus – Glykoli – hyvä, parempi, paras, se kurssi pysyy muuttumattomana. Milloin koulutukset pidetään keväällä, löydät verkkosivuiltamme. Sinulla on kuusi eri tilaisuutta keväällä. 

”Yksi suuntaviiva Arom-dekor Academya aloittaessamme oli, että tapahtuma, johon sisältyy kyselytunti, vie enintään tunnin. Luulemme, että useammat ihmiset kokevat, että heillä on aikaa osallistua tunnin verran”, naurahtaa  Madeleine.