027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

Tulevaisuuden ajoneuvopesu – Proline-sarja

Tulevaisuuden ajoneuvopesu – Proline-sarja

Arom-dekor Kemi lanseeraa nyt uuden sarjan ajoneuvojen pesuun. Proline tuotesarja on kehitetty erityisesti optimoimaan pesutuloksen riippumatta siitä, tapahtuuko pesu automaattisessa pesulaitoksessa tai manuaalisesti.

”Arom-dekor Kemi lanseraa uuden tuoteperheen ajoneuvojen pesuun. Proline tuoteperhe on erityisesti kehitetty optimoimaan pesutulosta riippumatta siitä, tapahtuuko pesu automaattisessa pesulaitoksessa tai manuaalisesti. Työskentelemme jatkuvasti tuotekehityksen kanssa, ja keskitymme pääasiassa kahteen asiaan prosessin aikana, tuotteen tehokkuuteen ja ympäristöön.Emme ole koskaan luopuneet tuotteen ominaisuuksista ja siitä vaikka ympäristönäkökohdat ovat toisessa mittakaavassa, joka tekee kaiken haastavaksi”, sanoo Magnus Kämpe, yrityksen kemian insinööri , joka on tuotteiden ”isä”.

”Näemme tämän tyyppisten tuotteiden lisääntyneen kysynnän markkinoilla ja siksi olemme investoineet paljon resursseja tuotteidmme valmistamiseen. Proline-sarja sisältää matala-aromaattisen kylmärasvanpoistajan Proline Degreaser, kaksi mäksistä rasvanpoistajaa Proline Clean ja Proline Foam, harjashampoo Proline Brush ja kuivatussaine Proline Rinsen. ”Tuotteet ovat Joutsenmerkittyjä tai Ruotsin luonnonsuojeluliiton  luettelossa, lukuun ottamatta Proline Rinse -tuotetta”, kertoo  Herman Bruno, yrityksen myyntipäällikkö.