027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

Yhteistyötä paremman tulevaisuuden puolesta

Yhteistyötä paremman tulevaisuuden puolesta

Arteco ja Arom-dekor Kemi aloittavat yhteistyön mahdollistaakseen ympäristön taloudelliset hyödyt käytettyjen jäänestoaineiden puhdistamisessa ja kierrättämisessä perusnesteiksi jäähdytinnesteiden tuotannossa.

Arteco ja Arom-dekor Kemi aloittavat yhteistyön mahdollistaakseen ympäristön taloudelliset hyödyt käytettyjen jäänestoaineiden puhdistamisessa ja kierrättämisessä perusnesteiksi jäähdytinnesteiden tuotannossa.
Arteco, johtava jäähdytinnesteiden valmistaja Euroopassa, ja Arom-dekor Kemi, joka on osa Vilokan Groupin Fluids liiketoimintayksikköä, tuovat yhteen innova-tiiviset ja testatut ympäristöteknologiansa tässä uudessa strategisessa yhteistyössä. Tämä yhteistyö tulee tuomaan merkittäviä ympäristö- ja taloudellisia etuja. Käy-tettyjä jäänestoaineita puhdistamalla ja kierrättämällä niistä saatu raaka-aine käytetään perusnesteinä jäähdytinnesteiden tuotannossa ajoneuvojen, teollisuuden ja elektroniikan sovelluksiin. Yhdistämällä voimansa nämä kaksi organisaatiota pyrkivät vähentämään muutoin rajallisten resurssien käyttöä, edistämään kestäviä menetelmiä ja edistämään kestävää tulevaisuutta. Tämä kumppanuus, jossa monoetyleeniglykoli (MPG) on pääosa, yhdistää Artecon asiantuntemuksen jäähdytin-nesteissä ja Vilokanin edistyksellisen kierrätysteknologian, mahdollistaen heille tarjota asiakkailleen kestävimpiä vaihtoehtoja siirtymällä raaka-aineperusteisista ainesosista kierrätettyihin ainesosiin.

Positiivinen ympäristövaikutus

Tämä yhteistyö Artecon ja Arom-dekorin välillä ei ainoastaan tuo myönteistä ympäristövaikutusta vaan myös taloudellisia etuja. Resurssien kierrätyksen optimoinnilla se edistää kestävämpää ja kustannustehokkaampaa jätehuoltojärjestelmää. Lisäksi kierrätetyt materiaalit voidaan palauttaa toimitusketjuun ja edistää kiertotaloutta, joka vähentää riippuvuutta neitseellisistä resursseista. Sekä Arteco että Arom-dekor ovat sitoutuneet kestävyyteen ja ympäristövastuuseen. Yhdistämällä yhteiset arvonsa he ajavat kiertotalouden kehitystä ja kiihdyttävät siirtymää kestävämpään ja resurssitehokkaampaan yhteiskuntaan. He myös innostavat muita toimijoita alalla omaksumaan kestävämpiä käytäntöjä.

”Olemme iloisia aloittaessamme tämän yhteistyön Arom-dekorin kanssa”, sanoo Alexandre Moireau, Arteconin toimitusjohtaja. ”Yhdistämällä voimamme vapautamme kierrätyksen potentiaalin, mikä hyödyttää ympäristöä ja luo taloudellisia mahdollisuuksia. Yhdessä autamme avaamaan tien paremmalle yhteiselle tulevaisuudelle.”

Arom-dekorin toimitusjohtaja Christian Lundell kommentoi: ”Tämä strateginen yhteistyö edustaa merkittävää virstanpylvästä missiossamme kierrätyksen edistä-miseksi. Arteco, johtava jäähdytinnesteiden valmistaja Euroopassa, on ensimmäinen asiakas, joka integroi kierrätetyn MPG:n jäähdytinnesteisiinsä. Yhdessä otamme tärkeän askeleen kohti kestävämpää maailmaa.”

Tietoja Artecosta
Arteco kehittää ja valmistaa laadukkaita jäähdytinnesteitä ja lämmönsiirtonesteitä ajoneuvoihin, teollisuuteen ja elektroniikkaan. Arteco tarjoaa innovatiivisia, kilpailukykyisiä ja tehokkaita vesipohjaisia ratkaisuja lämmönsiirtoon ja korroosionestoon jäähdytysjärjestelmissä.

Tietoja Arom-dekor Kemi
Arom-dekor Kemi on osa Vilokan Groupin Fluids-liiketoimintayksikköä, joka tarjoaa innovatiivisia ja testattuja ympäristöteknologioita sulatusnesteiden, muiden jätteiden puhdistamiseen ja kierrätykseen. Sulatusneste kerätään Ruotsin ja Norjan lentokentiltä, ja neste kuljetetaan Arlandan laitokseen, jossa lopullinen puhdistusprosessi tapahtuu.