027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

Arom-dekor Kemi lanseeraa 3 litran tuulilasinpesunesteen kierrätettävässä pussissa, joka on merkitty Bra Miljöval merkinnällä

Arom-dekor Kemi lanseeraa 3 litran tuulilasinpesunesteen kierrätettävässä  pussissa, joka on merkitty Bra Miljöval merkinnällä

Arom-dekor Kemi on ylpeä uutisesta, joka osoittaa sitoutumisemme kestävään tulevaisuuteen ja strategiseen panostukseemme resurssitehokkuuteen ja kiertotalouteen.

Lanseeraamme nyt 3 litran tuulilasinpesunesteen kierrätettävässä pussissa, joka kantaa Bra Miljöval -merkintää. Uusi 3 litran tuulilasinpesunestepussi on osoitus sitoutumisestamme minimoida ympäristövaikutuksemme samalla kun tarjoamme korkealaatuisia tuotteita, jotka vastaavat asiakkaidemme tarpeita.

Tuotteen edut

Kiertotalous: Pussi on valmistettu kierrätettävästä muovista ja vähentää hiilijalanjälkeä verrattuna perinteisiin muovipusseihin, koska sitä voidaan kierrättää useita kertoja.

Bra Miljöval -merkintä: 3 litran tuulilasinpesunesteemme on saanut Bra Miljöval -sertifikaatin luonnonsuojeluliitolta, mikä vahvistaa sen positiivisen ympäristövaikutuksen. Lue lisää Bra Miljöval-ohjelmasta täältä.

Kätevä ja helppokäyttöinen: Helposti käsiteltävässä pussissa on kätevä kaatonokka ja yksinkertainen uudelleen suljettava mekanismi, mikä vähentää vuotoja ja varmistaa käyttäjäystävällisyyden.

Resurssitehokkuus: Vähentämällä muovin käyttöä ja edistämällä kierrätystä olemme ylpeitä edistäessämme resurssitehokkaita ratkaisuja.

Tämä lanseeraus merkitsee vasta alkua pyrkimyksessämme kohti kestävämpiä tuotteita ja pakkauksia. Jatkamme aktiivista työtämme ympäristövaikutustemme vähentämiseksi ja osallistumista kiertotalouteen. Lisätietoja uudesta 3 litran tuulilasinpesunestepussistamme ja kestävyyspanostuksestamme löydät verkkosivuiltamme osoitteessa www.aromdekor.fi tai ottamalla yhteyttä meihin osoitteessa, info@aromdekor.fi, tai 27 249990. Teemme yhdessä askelen kohti kestävämpää tulevaisuutta!