Arom-dekor Kemin ensimmäiset Joutsen merkityt (ympäristömerkityt) tuotteet, ovat nyt valmiita! - Aromdekor

6 maaliskuun, 2020

Arom-dekor Kemin ensimmäiset Joutsen merkityt (ympäristömerkityt) tuotteet, ovat nyt valmiita!


Arom-dekor Kemin kehitysosasto pyrkii jatkuvasti kehittämään, ja parantamaan tuotevalikoimaa. Viime aikoina pesuhallien uusien tuotteiden ympäristötöihin on kiinnitetty paljon huomiota ja nämä tuotteet on nyt merkitty Joutsenella.

Tuotteita myydään Arom-dekor Kemin omalla tuotemerkillä AdProLine®, joka sisältää korkealaatuisia ajoneuvokemikaaleja. Ammattilaiset ovat kehittäneet AdProLine®-ammattilaisille.

”Voimme nyt ylpeänä lisätä uuden ympäristömerkin luetteloomme. Meillä on jo aikaisemmin AdProLine®-tuulilasin pesuneste ympäristömerkinnällä ”Bra Miljöval”, ja nyt on siis tyylikäs Joutsen saanut sijainnin samassa luettelossa”.

” Tämä on tulosta jatkuvasta tuotekehityksestämme, ympäristötyöstämme ja pyrkimyksestämme saada parhaimmat mahdolliset tuotteet valikoimastamme mahdollisimman pienillä ympäristövaikutuksilla ”, sanoo Arom-dekor Kemi AB: n kemian insinööri Magnus Kämpe.

AdProLine®-sarja autopesuloille on Joutsen ympäristömerkitty, ja sarja on kehitetty erityisesti automaattisille pesulaitteille. Alkali Aid on emäksinen konsentraatti, jota käytetään pinta-aktiivisen puhdistusaineen tai
vaahtopinta-aktiivisen aineen kanssa. Sarja sisältää muun muassa Brush Aid joka on harjaschampoo.

PDF