027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

Mitä on AdBlue® ja miksi sitä tarvitaan?

 

AdBlue® on tuote, jota käytetään ajoneuvoissa, joissa on pakokaasujen puhdistusjärjestelmä SCR-tekniikalla. Nykyään tekniikka on käytössä lähes kaikissa henkilöautoissa ja raskaissa ajoneuvoissa, joissa on dieselmoottori. Nimestään huolimatta AdBlue® on väritön neste, joka koostuu deionisoidun veden ja 32,5-prosenttisen urean seoksesta. Neste on myrkytöntä ja vaaratonta käsitellä.

SCR-tekniikka
SCR tarkoittaa "selektiivistä katalyyttistä pelkistämistä", ja se on tekniikka, joka puhdistaa dieselmoottoreiden pakokaasut. Jotta tekniikka toimisi, AdBlue®-nestettä on ruiskutettava pakojärjestelmään. 

Pienentää päästöjä
SCR:n käyttö vähentää haitallisten typen oksidien päästöjä jopa 90 prosenttia. 

Kehitys menee eteenpäin
Vertailun vuoksi voidaan todeta, että 70-luvun puolivälin auto tuottaa yhtä paljon typen oksideja (NOx) ja hiukkaspäästöjä kuin sata uutta autoa. Euro 1 -luokan dieselautoon (1992) verrattuna Euro 6 -luokan dieselauto tuottaa 95 prosenttia vähemmän typen oksideja ja 97 prosenttia vähemmän hiukkasia. 

AdBlue® Arom-dekorilta
Voit aina olla luottavaisin mielin, että valitset Arom-dekorin AdBlue®-toimittajaksi. Teemme jatkuvasti testejä varmistaaksemme, että AdBlue® on oikeanlaatuista. Otamme näytteitä kaikista valmistamistamme eristä, ja kaikki tuottamamme AdBlue® on täysin jäljitettävissä, jotta voimme varmistaa, että toimitamme aina parasta laatua. 


OMA ADBLUE®-TANKKAUSASEMA

Arom-dekor myy ja vuokraa AdBlue®-tankkausasemia. Oma tankkausasema helpottaa huomattavasti, kun AdBlue®:n tarve on suuri, kuten esimerkiksi kuljetusyrityksessä.

 

KATSO TANKKAUSASEMAMME


BULKKITOIMITUS - PÄIVITTÄINEN JAKELU KUORMA-AUTOLLA

Kun kyseessä on bulkkitoimitus, säiliöautot tulevat täyttämään säiliösi. Voit saada säännöllisiä bulkkitoimituksia tai tilata tarpeen mukaan. Hoidamme päivittäin bulkkitoimituksia. Toimitamme useimmille paikkakunnille Suomessa ja tarjoamme lyhyet toimitusajat.

 

TILAA BULKKITOIMITUS


ADBLUE® PAKKAUKSESSA

Arom-dekor Kemi tarjoaa AdBlueta® useissa eri pakkauskokoluokissa - kaikkiin tarpeisiisi. 

 • IBC - 1000 Litraa
  Suurimmat pakkauksemme bulkkitoimitusten lisäksi. Kun ostat 1000 litran vaihtoehdon, se toimitetaan IBC-säiliössä.
 • Tynnyri - 210 litraa
  Toiseksi suurin vaihtoehto. Saatavilla on tietenkin pumppuja, joilla nestettä voidaan helposti käsitellä tynnyreissä.
 • Kanisteri - 5, 10 ja 20 litraa
  Kanisteri on helpommin hallittavissa oleva vaihtoehto. Tarjoamme AdBlueta® 5, 10 ja 20 litran kanistereissa.

 

OSTA ADBLUE


5 USEIN KYSYTTYÄ KYSYMYSTÄ ADBLUESTA®

1. Vaatimukset. Mikä on AdBlueta® kulutus?
Adbluen® kulutus vaihtelee ajoneuvotyypin (kuorma- tai henkilöauto) ja käyttötavan mukaan. Nyrkkisääntönä voidaan pitää, että AdBluen® keskikulutus on 1,5 litraa/1 000 km. Euro 4- ja Euro 5 -standardien mukaisissa moottoriajoneuvoissa AdBluen® vakiokulutus on 4–6 % polttoaineen kulutuksesta. AdBlue® täytetään en erilliseen säiliöön, sitä ei saa koskaan sekoittaa dieselpolttoaineeseen.

2. Kuka saa valmistaa AdBlueta®?
Jotta tuotetta voidaan kutsua AdBlueksi®, se on valmistettava eurooppalaisen standardin ISO/PAS 22241-1 mukaisesti. Vasta sitten tuote voidaan merkitä AdBlue®-tavaramerkillä. AdBlue®-valmistajana on tärkeää, että tuotantoprosessi on tehokas ja laatuvarmistettu. Arom-dekor Kemi täyttää kaikki nämä vaatimukset.

3. Mistä ja miten voi ostaa AdBlueta®?
AdBlueta® voi ostaa monista paikoista, kuten autokorjaamoista, huoltoasemilta jne. Arom-dekor pakkaa ja myy AdBlueta® kanistereista aina säiliöautotoimituksiin asti.

4. Kuinka kauan AdBlue® säilyy?
Tuotteen säilyvyysaika on 18 kuukautta valmistuspäivästä edellyttäen, että sitä säilytetään suositusten mukaisesti.  Huomaa, että AdBlueta® ei saa sekoittaa muiden nesteiden kanssa.

5. Miten AdBlueta® kuljetetaan ja säilytetään?
AdBlue® on suhteellisen vaaratonta eläimille ja ihmisille. Neste ei ole myrkyllistä eikä se voi räjähtää tai syttyä. AdBlue® voidaan kuljettaa ja varastoida minimaalisilla riskeillä. AdBlue® kiteytyy alle -11 °C:n lämpötiloissa. Jos neste jäätyy, se voidaan sulattaa ja käyttää uudelleen. Varastointia korkeissa lämpötiloissa tai suorassa auringonvalossa on kuitenkin vältettävä, sillä se voi aiheuttaa tuotteen erottumisen. Jos neste on erottunut, se on silloin käyttökelvoton. AdBlue® -jäämät, jotka ovat valkoisia täpliä, pyyhitään helposti pois lämpimällä vedellä.


MIKSI VALITA AROM-DEKOR?

Meiltä voit tilata kaikentyyppiset pakkaukset tai toimitukset suoraan verkkokaupastamme. Tarjoamme tarpeisiisi sovitetun kokonaisratkaisun.

LUE LISÄÄ MEISTÄ

BULKKITOIMITUKSIA KOSKEVIA KYSYMYKSIÄ?

Onko sinulla kysyttävää bulkkitoimituksistamme tai tankkausasemista, joissa on valvontajärjestelmä? Älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, autamme mielellämme!

YHTEYSTIEDOT
 • Yhteensä: 2
 • Yhteensä: 2