027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

Vilokan Group

Olemme osa Vilokan-konsernia, joka on ympäristöteknologiaan, vedenkäsittelyyn ja kierrätykseen keskittyvä yritysryhmä. Konsernin yritykset ovat vuorovaikutuksessa keskenään ja luovat synergiaetuja, jotka lisäävät kiertotalouden hyötyjä. Käyttämällä puhdistettuja ja kierrätettyjä raaka-aineita uusien tuotteiden valmistuksessa säästämme ympäristöä. Ympäristön, talouden ja tulevaisuuden puolesta.

 

 Technology

Vilokan Recycling Techissä luodut tekniset ratkaisut ovat Vilokan Groupin sydän. Yritys toimii konsernin innovaatiokeskuksena ja muodostaa Technology-liiketoiminta-alueen. Vilokan ADF Solutions ottaa kehittyneen prosessin avulla talteen 99,9 % puhdasta glykolia käytetystä jäänpoistonesteestä. Tämä tarkoittaa, että kierrätetty glykoli on valmis sekoitettavaksi uudeksi jäänpoistonesteeksi, jota voidaan käyttää lentoasemalla tai muiden glykolipohjaisten tuotteiden komponenttina.

 

 Solution

Vilokan ADF Solutions on keskittynyt auttamaan lentoasemia kaikkialla maailmassa huolehtimaan käytetystä jäänpoistonesteestä ja suojelemaan luontoa, puhdistamaan vettä ja kierrättämään glykolia. Silmukan sulkeminen ja kannattavan liiketoiminnan luominen kattavan teknologia- ja palveluvalikoiman avulla.

 

 Fluids

Vilokan-konsernin kolmas liiketoiminta-alue on Fluids. Siihen sisältyy kemikaaliyhtiö Arom-Dekor Kemi, joka mahdollistaa oman kiertokulun luomisen konserniin. Täällä konsernin muilta liiketoiminta-alueilta peräisin olevat kierrätetyt raaka-aineet ja puhdistettu vesi voidaan muuntaa uusiksi tuotteiksi.