027-249 990             info@aromdekor.fi

Tapahtuma

Hae

Inloggad som:

Uusi asiakas

Unohtunut salasana

Anna sähköpostiosoitteesi ja valitse ”Lähetä”. Saat ohjeet sisäänkirjautumiseen sähköpostitse.

Miksi kannattaa valita meidät?

LAAJA VALIKOIMA JA VAHVAT TUOTEMERKIT

 

Olemme johtava typen oksideja vähentävän AdBluen® sekä muiden autokemikaalien kokonaistoimittaja pohjoismaiselle liikennesektorille. AdBluen® ja muiden tuotemerkkiemme AdProLine®, AdTechLine® ja AdHomeLine® avulla voimme tarjota sinulle laajan valikoiman korkealaatuisia autokemikaaleja. 

 

Tuotteemme ja tuotemerkkimme

AdBlue® - Vähentää typen oksidien (NOx) päästöjä SCR-tekniikalla varustetuissa dieselajoneuvoissa. Arom-dekor Kemin AdBlue® täyttää ISO/PAS 22241-1 -standardin vaatimukset. Tuote tarkastetaan myös riippumattomassa laboratoriossa ja sille annetaan laatutodistus.

AdProLine® - Autokemikaalivalikoimamme, kuten tuulilasinpesunesteet, glykolit ja puhdistusaineet kuljetusalalle.

AdTechLine® -  Erityisesti teollisuudelle sovitettujen tuotteiden valikoima.

AdHomeLine® - Uusin alueemme, jolla on kasvava valikoima kemikaaleja kuluttajamarkkinoille.


NYKYAIKAINEN TUOTANTO JA KEHITTYNYT LOGISTIIKKA

Meillä on Skandinavian nykyaikaisin tuotantolaitos ja kehittynyt logistiikkaverkosto, joten voimme tarjota sinulle räätälöityjä jakeluratkaisuja. Reittiliikenneautojemme, säiliöautojemme ja erityyppisten säiliöiden ja pumppuasemien avulla voimme varmistaa, että AdBlue® on aina lähellä sinua. Tarjoamme myös automaattista AdBlue®-täydennystä, mikä tarkoittaa, että meillä on mittari säiliössäsi ja huolehdimme täytöstä - sinun ei tarvitse tehdä mitään.


ASIAKASLÄHTÖINEN KOKONAISTOIMITTAJA

Filosofiamme on tarjota jokaiselle asiakkaalle optimaalinen kokonaisratkaisu. Oma tuotanto, joustavat pakkausvaihtoehdot ja räätälöity jakelu maksimoivat mahdollisuutemme. Olemme reagoiva kokonaistoimittaja, joka asettaa asiakkaamme kuljettajan paikalle.